ŠOLSKI OTROCI / DIJAKI


PARTY MIX

Na vajah Party mix sledimo novim smernicam, ki vključujejo koreografije na popularno glasbo, prav tako se dela na socialnem razvoju plesalca, saj se naučijo prilagajanja ter samodiscipline. Velik poudarek je na poslušanju glasbe , s katero razvijamo občutek za ritem ter muzikaličnost. Vaja zajema več različnih stilov vse od jazz tehnike, hip hopa, latinsko-ameriških plesov, kar pomembno vpliva na splošno plesno razgledanost plesalca starosti 7 in 8 let. 1 polna ura zabave zagotovljena!

 

STREET ZVEZDE

Kdo pri starosti 8 do 11 let ne želi biti mala plesna street zvezdica in spoznavati osnove plesa, glasbene ter ritmične zakonitosti, slediti plesnim trendom na popularno glasbo ter spoznati kaj lahko on sam – mali umetnik ustvari v prostoru z svojimi gibi?! Poudarek bo na spoznavanju slovenskih glasbenikov ter s tem izražena podpora slovenski glasbeni sceni. ZA PRESENEČENJE pa obiski različnih slovenskih glasbenikov in pevcev v živo.

 

HIP HOP TEENS

Skupina Hip Hop Teens je namenjena plesalcem starosti 12 do 15 let, ki si želijo skozi ples zabavati in skovati močne prijateljske vezi. V skupini spoznavajo nove trendi plesne korake, ki jih povežejo v nove koreografije ob poslušanju popularne glasbe, ki je vsem poznana in prijazna. Svoje znanje vedno radi pokažejo širši publiki, ki jih podpira pri razvijanju lastnih talentov.

 

STREET FLOW

Skupina Street flow je zasnovana na željo mladih plesalcev starosti od 15 pa do 20 let, ki nadgrajuje svoje plesno znanje z ogromno energije, zabave, smeha ter novih koreografij. V skupini spodbujamo medsebojno kreativno delo, ki skupaj s trdim delom ter pomočjo trenerja pripomore k novi stopnji plesne in osebne rasti.

 

OD ZORE DO MRAKA

Od Zore do Mraka je skupina zaprta samo za plesalce-tekmovalce oziroma tiste, ki imajo dolgoletno plesno predznanje in jim je ples v krvi. Takšni, ki plešejo od zore do mraka in je ples njihova zadnja in prva misel v dnevu. Poudarek plesalcev starosti od 12 do 18 let bo na Izpopolnjevanju plesnih tehnik, odkrivanju koreografskih zakonitosti-ekperimentiranju v novih gibih in na izobraževanju kako postati najboljši v svojem delu in mogoče kasneje plesati na profesionalnih odrih, televizijah in gledališčih. Vaje bodo potekale trikrat tedensko z dvema učiteljema-strokovnjakoma na svojem področju. Koreografske in medijske vaje ob torkih in četrtkih ter tehnične vaje ločene po starosti ob sobotah.

PLESNA ŠOLA FIONA, Kolodvorska cesta 2, 6000 Koper, Tel.: 041/70-55-14,
email: fiona.johnson@t-2.net, plesnasolafiona@gmail.com
©Plesna šola Fiona, 2014 - 2020. Vse pravice pridržane | Zasebnost