top of page
gaynor johnson  foxy teens smiling face pink haired girl dance lover

GAYNOR JOHNSON

CEO, PLESNA KOREOGRAFINJA, SOCIAL MEDIA MANAGER

Sama sem s plesom začela pri 4 letih in vsega je kriv film Poletje v školjki 2 del. V svoji plesni karieri sem dosegla različne rezultate na domačih (v kategorijah STEP, SHOW DANCE, STREET,..) in mnogih mednarodnih tekmovanjih (naziv evropske in vice svetovne prvakinje), stala na gledaliških odrih (Totalka odštekan dan, Bučka na Brodwayu – Bučka, Pepelka in jaz,..) in glasbenih odrih ( članica prvotne zasedbe Foxy Teens ) ter sodelovala z RTV Slovenija (snemanje pravljic in različnih mjuziklov) pa vendar je ples ostal moja največja ljubezen.

 

Svoje plesno znanje letno izpopolnjujem na plesnih delavnicah priznanih koreografov tako doma kot v tujini in nikoli ga ni preveč.

 

V plesni šoli učim plesno abecedo, tehniko in koreografije nogice vseh starosti, ki prestopijo prag plesne šole. Vaše najmlajše popeljem v barvit svet domišljije in veselja, kjer se ob pretežno slovenski glasbi naučijo prvih korakov za pot po plesnem svetu. Pri petih letih jih popeljem v svet kjer počasi začnejo spoznavati različne plesne zvrsti (SHOW DANCE, DISCO DANCE, HIP HOP,..) in tako nadaljujemo dokler si otroci in otrok v nas želi plesati.

 

Držim se načela, da za ples nismo nikoli prestari, pa če so to prvi koraki ali pa veselo nadaljnje korakanje na plesni poti tako, da….

 

Vidimo se v plesni šoli, mali in veliki plesalci!

bottom of page