top of page

VESNA ŽLOGAR

LICENCIRANA TRENERKA S STRANI FZS,
INŠTRUKTORICA VODENIH VADB

Vesna je vodilna in izkušena trenerka, ki ima za seboj več kot 30 let uspešne kariere na področju vadbe in fitnesa. Prepoznana kot ena izmed najbolj izkušenih in kompetentnih strokovnjakinj na tem področju ter je ponosno certificirana s strani FZS.

 

Vesna ni samo izkušena trenerka, temveč tudi priznana tekmovalka na svetovnem odru. S svojim neverjetnim znanjem in predanostjo je dosegla naziv Svetovne Prvakinje v Bodybuildingu ter se večkrat uvrstila na drugo mesto na prestižnih tekmovanjih v fitnesu. Njena strast do fitnesa in neverjetna vztrajnost so ji omogočili, da se je povzpela na najvišje stopničke svetovnega športa.

Poleg svojih uspehov na mednarodni ravni je Vesna tudi ponosna Državna Prvakinja v Bench Press tekmovanju. Njena moč in vzdržljivost sta navdih mnogim, ki si prizadevajo doseči svoje cilje v tej zahtevni disciplini.

Vesna ne izstopa samo po svojih uspehih, temveč tudi po svoji empatiji do starejših. S svojim znanjem in izkušnjami pomaga ljudem vseh starosti, da dosežejo svoje cilje na področju vadbe in zdravega življenjskega sloga. Njena pozornost in skrb za vsakega posameznika sta neprecenljivi.

Vesna je znana po svoji izjemni disciplini in predanosti svojemu delu. Nikoli ne popusti, vedno pa je pripravljena deliti svoje znanje in izkušnje s svojimi strankami. Njeno delo je njena strast in to se odraža v izjemnih rezultatih, ki jih dosežejo njeni varovanci.

Ne glede na to, ali si želite izboljšati svojo telesno pripravljenost, doseči svoje športne cilje ali preprosto živeti bolj zdravo življenje, je Vesna prava izbira za vas. Njena bogata izkušnja, strokovnost in empatija bodo zagotovili, da boste dosegli svoje cilje na najboljši možni način.

bottom of page